Välkommen till Generalens Hampa

Skandinaviens största och bästa utbud av hampa.

Vi kan cannabis. Sedan 2019.

 

Till Butik

Nyheter

REA

Buds

Kief

Hackad Hampa

Övriga produkter

Våra Produkter

Vi på Generalens Hampa säljer hampa odlad i den skånska myllan utan bekämpningsmedel eller andra gifter. Hampan är varsamt skördad och långsamt hängtorkad för att behålla sitt naturliga innehåll av cannabinoider, terpener och flavonoider. Efter torkning kurerar vi blommorna under minimum fyra veckor för att uppnå optimal kvalitet.

Vi har även byggt upp ett antal långsiktiga samarbeten med producenter från Italien och Spanien som vi importerar hampa från. Hampa är som vin, eller cigarrer, ett hantverk som kräver dedikation, och som tar sin karaktär från jorden och mikroklimatet, det terroir där den växer. Vi samarbetar dels med två större professionella växthusodlingar, de övriga leverantörerna är familjegårdar med en mindre produktion av hög kvalitet (likt vår egen).

Hampan som vi säljer är ej att betrakta som livsmedel ämnade för mänsklig konsumtion, ej heller som kosttillskott eller medicin. Tänkt användningsområde är aromatiskt och dekorativt bruk.

Läs mer om legala villkor under Frågor och svar.

 

Omdömen

Detta är folk som vet vad dom gör och älskar det dom gör. Keep it up Generalen med crew <3

-Fredrik

Snabb leverans, fint paketerat, och behagliga sensationer.

- Amanda

Väldigt bra pris och mycket fin kvalitet. Det doftar ljuvligt!

- John

Odlad i den skånska myllan!

Hampa odlad i den skånska myllan utan bekämpningsmedel eller andra gifter. 

Varsamt skördad med ett naturligt innehåll av cannabinoider, terpener och flavonoider

100% Laglig

All odling, försäljning och innehav av hampa är laglig i EU förutsatt att en rad krav på framställningen är uppfyllda. Våra certifierade odlingar med EU-godkänd hampa uppfyller alla dessa krav. Vår hampa är 100% laglig att odla, sälja och köpa. 

Statens officiella utredning SOU:2016:93.