Butik

Nyheter

REA

Buds

Kief

Hackad Hampa

Övriga produkter

Omdömen

Underbar kvalité! Tusen tack för denna shop! Blir en stor beställning igen vid slutet av månaden. Älskat alla jag beställt och fått sample på, vilket även inkluderar den egenodlade. Dessutom blixtsnabb leverans. Kan inte bli bättre service med andra ord! 5 av 5 stjärnor för Generalens hampa!

- Magnus

Är helnöjd overall, rimliga priser, snabb diskret leverans rakt ner i brevlådan, och en effektiv produkt som det märks är gjord av passion och solidaritet. Big up 10/10.

- Johanna

All kärlek till ert fin fina gäng på Generalens! Era örter får fötterna att gro de djupa rötterna och sinnet att sträcka sig mot solen..

Mycket tacksam och nöjd på alla plan!!

- Lillen

Våra Produkter

Vi på Generalens Hampa säljer hampa odlad i den skånska myllan utan bekämpningsmedel eller andra gifter. Hampan är varsamt skördad och långsamt hängtorkad för att behålla sitt naturliga innehåll av cannabinoider, terpener och flavonoider. Efter torkning kurerar vi blommorna under minimum fyra veckor för att uppnå optimal kvalitet.

Vi har även byggt upp ett antal långsiktiga samarbeten med producenter från Italien och Spanien som vi importerar hampa från. Hampa är som vin, eller cigarrer, ett hantverk som kräver dedikation, och som tar sin karaktär från jorden och mikroklimatet, det terroir där den växer. Vi samarbetar dels med två större professionella växthusodlingar, de övriga leverantörerna är familjegårdar med en mindre produktion av hög kvalitet (likt vår egen).

Hampan som vi säljer är ej att betrakta som livsmedel ämnade för mänsklig konsumtion, ej heller som kosttillskott eller medicin. Tänkt användningsområde är aromatiskt och dekorativt bruk.

Läs mer om legala villkor under Frågor och svar.